Underground.se för din mörka sida

Underground.se är en sida för den mer “alternativa” marknaden med fokus på inspiration, musik, mode och livsstilen kring en mängd olika nischer. Här hittar du nyheter och poster från metal, burlesque, rock, goth, fetish och annat festligt.

Citerat från Underground.se

Mycket jobb, slit och en jäkla massa funderingar har stått bakom den här sidan som du precis landat på. Vad ska vi göra, hur ska vi göra och vad tusan är meningen med allt har varit några av våra frågor. Vi har inte alla svaren men vi tror, och hoppas att den här sidan som du nu stött på kommer tilltala, bejubla och tillfredsställa dina behov, ha-begär och stilla din nyfikenhet. Vi siktar givetvis högt, allt annat är lönlöst och det vi siktar efter är att kunna ge och dela med oss av intressanta nyheter, reportage, guider, foton och bilder, produkter och tävlingar inom en flora av subkulturer. Exakt vilken subkultur spelar inte så stor roll så länge den gemensamma nämnaren är att det är lite… annorlunda.

Det som du kommer hitta här är mer än bara nyheter och skvaller. Våra skribenter och redaktionsmedlemmar har alla unika vinklar på sina respektive område. Vi alla får genom detta samarbete möjligheten och inbjudan att följa med på roliga saker in i roliga människors inre – med allt från modemässor, behind the scenes, plåtningar, second hand shopping och butiksexpertis till musik och konserter. I slutändan spelar det fan ingen roll vad man “tillhör” eller exakt hur man ser ut. Delar några av våra intressen så läs vidare, kommentera och hjälp oss växa! (Om inte så är det på tiden att du lär dig uppskatta bra skit!)

Så med denna post lanserar vi Underground.se en kall februari eftermiddag 2010. Lite lästips är på sin plats och kolla gärna in några av våra första poster och håll ut så fyller vi dagligen på med nytt innehåll!

  • Skull of the day – för att vi gillar dödskallar
  • Retro Deluxe – Göteborgsbutiken byter adress
  • Allt som glittrar… – är värt att gå över lik för!
  • Purrfect Pineapples – Rosa, sött och snyggt från Kanada
  • Bronk 2010 – Sneakpeek från kommande kollektioner
  • Senaste kommentarer    ANNONSERA?