Gipsy Ralphs Tattoo Studio

adress

Spinnaregränd 4, Vetlanda

telefon

073-8358366

hemsida

www.myspace.com/gipsyralphstattoos

GipsyRalphs Tattoo Studio ligger i Vetlanda och drivs av Ralf Novak,studion har funnits i vetlanda sedan november 2008. Ralf började att tatuera redan som 13-åring(nu 37år) nere i Halmstad på sig själv och sina kompisar ,maskinen var en ombyggt rakapparat som fungerade som en tattoomaskin.

Inspirationen var hans fulltatuerade morbröder som förövrig lärde han att bygga hemmagjorda maskiner. Tatueringar har alltid funnits i Ralfs närhet,både hans pappa och mamma har dem och hans mormor hade också en ros på armen så det var liksom naturligt att hålla på med tatueringar.

Under 1980-talet besökte Ralf Kenneth Fong som drev Tattoo-land i Malmö,det var där som hans verkliga intresse tog fart.Sedan dess har han tatuerat till och från tills han nu bestämde sig för att syssla helhjärtat med tatueringar och öppnade upp sin egna studio i Vetlanda 2008.
Ralf är självlärd och har fått gå den långa hårda vägen att lära sig.”Poppe” Hendriksson är gästtatuerare som kommer 1 helg i månaden till Ralf, han har gått lärling hos Matti sedeholm på Amazing Tattoos i Stockholm tillsammans med Ingela som numera jobbar på Infamous tattoo i sthlm, samt hade sin egna studio i Växjö under mitten av 1990 talet.

Skriv din kommentar (du behöver inte vara inloggad men det är roligare så)

1.

jonte säger:

2010-09-27 23:17:46

ja de va väl sådär...

2.

mertsi säger:

2010-01-01 20:00:35

mycket fint gjort ralf mvh gipsy mertsi grönfors

Senaste kommentarerANNONSERA?