DJ Hotellet – Det bästa som hänt DJ Scenen.

Foto av Tobias Martinsson

DJ Hotellet är ett nytt fenomen som vi är riktigt uppspelta över, det är en plats dit alla kan komma, öva, testa och träna upp sin DJ-talang (eller bristen på den) i en skön miljö fylld av riktigt talangfyllda DJ’s och “lärare. Vi träffade Daniel, en av grundarna bakom DJ Hotellet och pratade med honom om konceptet och givetvis, om hans talande tatueringar.Hur föddes tankarna och idéen till DJ Hotellet?

djskolan2 DJ Hotellet   Det bästa som hänt DJ Scenen.Dj Hotellet är för den tjej eller kille som inte har råd eller möjlighet att köpa den dyra dj utrustning som krävs, men vill fly bort i musikens sköna värld. DJ Hotellet är en skön tillflyktsort där man slipper oroa sig för grannar som störs och kan dedikera all sin tid åt att öva, njuta och träna sin förmåga. En annan aspekt är även för alla föräldrar som har barn som drömmer DJ drömmer men inte kan eller vill investera i den utrustning som krävs, givetvis har vi plats för alla de föräldrar som har egna DJ drömmar….

Vår vision är att skapa ett centrum för musik, DJ och musikproduktion där alla kan känna sig välkomna, gammal som ung.
Målet är att kunna erbjuda nattklubbarna runt om i landet grymma DJ’s och att vi ska bli ledande inom Sverige på detta.

Vart kommer vi att kunna hitta DJ Hotellet?
Det kommer att ligga vid Ullevimotet  Norra Kustbanegatan 13 och vi öppnar den 5 oktober. Öppet för alla!

Har du några tankar om relationen mellan tatueringar och musik?
Svår fråga, men man kan uttrycka sig i både musik och även med tatueringar så något samband finns det absolut.

Vad har du själv för tatuering?
Mitt efternamn på ryggen, ett tecken på vänstra axeln, sen har jag skrivit survivor över bröstet.

Vad betyder tatueringarna?
Mina tankar med tatueringen på ryggen, var att ha mitt efternamn som jag fått av mina förfäder i Ghana, något som ligger mig varmt om hjärtat då man är 50/50. Tecknet på axeln var min första tatuering, en kompisgrej vi gjorde när vi var 15 år gamla (hehe)
Survivor har den största betydelsen för mig, den är till min son som överlevde en svår förlossning och låg i respirator ett tag men överlevde fastän ingen förutom jag och min sambo trodde på det, därför är han en överlevare.

Vem har gjort dina tatueringar?
Ryggen gjorde en Kines i Thailand när jag bodde där. Axeln gjorde en vän med en ombyggd rakapparat (hehe). Bröstet gjorde “Munken” från Bring it on Tattoo.

Gjorde det ont?
Ryggen var helt ok, axeln ok men bröstet och nyckelbenet var inte så kul. Grät inte, men den tog tid att göra för jag kunde inte sitta still (hehe) och jag behövde många rök pauser!

Kolla in Göteborgs DJ Hotell och boka en session nu!

Senaste kommentarerANNONSERA?