Annonsera hos Gaddning.se

ANNONSERA HOS EN AV DE STÖRSTA OCH AMBITIÖSASTE SIDORNA OM TATUERINGAR, PIERCINGAR OCH LIVSTILEN RUNT OMKRING MED FOKUS PÅ NÖJE, KULTUR, MUSIK OCH UNDERHÅLLNING

gaddning annons mini Annonsera hos Gaddning.se

Med Gaddning.se når du en målgrupp som älskar och uppskattar det vackra, roliga, egna och fantasifulla. Vi har idag ett genomsnittligt antal sidvisningar 70 000 träffar i veckan med flera tusen unika besökare.
Vi startade gaddning.se för bara ett år sedan med ambitionen att bli en av de bästa sidorna för människor som älskar tatueringar, piercingar och livet runt spänning, äventyr, musik, kultur och nöje!

Under vårt första halvår växte vi för varje vecka, och relativt snabbt började det uppenbaras att vi satt på något riktigt bra – ett år senare från start är vi nu redo att tillsammans med er ta steget in i nästa nivå.
Juni 2009 markerar starten för vår nya målsättning där vi lägger fokus på intervjuer, reportage och ett starkt underlag för information, fakta och uppdateringar. Vi vill skapa en närhet och brygga mellan de som är intresserade av tatueringar och piercingar till de som är involverade i branschen, jobbar med det, vill jobba med det eller helt enkelt är jäkligt intressanta!

Vi har flera intressanta och väl synliga annonsformat och positioner med bra priser för dig som vill synas och slippa oroa dig för att antal visningar ska dra ner din annons – hos oss syns du månadsvis, och alla kan se dig.

Kontakta oss på [email protected] för komplett prislista och kampanjer.

Senaste kommentarerANNONSERA?