Här hittar du tatueringar, piercingar, tattoo och mängder av inspiration!

Ladda upp dina bilder, läs våra artiklar och reportage, bli medlem och lär känna bra folk eller kolla runt bland våra uppladdade bilder och foton.

Pimpstar – Lifestyle & Clothing

Heads up till alla som vill tävla denna vecka! Joina Pimpstar på Facebook och skicka in din bästa livsstilsbild!

Tatueringsmotiv på nätet

Reportage

Det finns flera sajter på nätet som tillhandahåller tatueringsmotiv. Det rör sig inte bara om ett tatueringsgalleri, utan det är motiv i högupplösliga bilder…

Nomy mot väggen

Reportage

Gaddning.se åkte till Jönköping för att intervjua Nomy (eller Patrick Marquardt som han egentligen heter) De flesta har förmodligen redan snubblat över Nomy’s musik på ett eller annat sätt, antingen genom Spotify eller Youtube, eller kanske ännu bättre, till och med varit inne på Nomy’s hemsida och lyssnat på hans musik.

DJ Hotellet – Det bästa som hänt DJ Scenen.

Reportage

DJ Hotellet är ett nytt fenomen som vi är riktigt uppspelta över, det är en plats dit alla kan komma, öva, testa och träna upp sin DJ-talang (eller bristen på den) i en skön miljö fylld av riktigt talangfyllda DJ’s och “lärare. Vi träffade Daniel, en av grundarna bakom DJ Hotellet och pratade med honom ...

Vi busade med Lisa på Trädgårdsföreningen

Reportage

Vi fortsätter att intervjua och träffa spännande folk inom närliggande områden utav tatueringar, kultur, piercing, burlesque och liknande, allt för att ge dig som besökare lite nya vinklar och underhållande historier. Denna vecka träffade vi Lisa från theCore på en busig intervju i Trädgårdsföreningen.

The final countdown – Europe var i stan

Reportage

Med över 50,000 människor i publiken (eller skall man säga myrstacken?) så gjorde Europe till en kväll värd att minnas.  Gaddning.se vart iväg för en kväll fylld av rock och nostalgi den 14 augusti 2009, och klockan 21:30 slog det till! 
Europe uppträdde på Götaplatsen i Göteborg, HELT GRATIS! 
Ett av Sveriges genom tidernas största ...

Senaste kommentarerANNONSERA?